Menu

Solvillan ja me

Jonna     &      Jocke

Jonna and Jocke Solvillan Guesthouse B&B Korpo
Solvillanin isäntäpariskunta. Asumme ympärivuotisesti Korppoossa ja nautimme elämästämme saaristossa. Kiinnostuksemme vanhoihin jenkkiautoihin on saanut meidät innostumaan myös sen aikakauden huonekaluista ja sisustustavaroista. Intohimomme on kiertää kirpputoreja ja tehdä löytöjä. Itsestään selvää oli, kun aloimme sisustaa Solvillania, että mitä tyyliä se tulisi edustamaan.

Haluamme tarjota sinulle erilaisen majoituselämyksen Korppoossa, haluamme sinut vieraaksemme ja että samalla tuntisit olosi kotoisaksi.. kuten olisit mummolassa. Haluamme antaa sinulle leppoisan majoituskokemuksen, jossa voit tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Meillä voit grillata, pelata lautapelejä, lämmittää saunan tai vain istuskella terassilla ilta-auringosta nauttien. Samalla voit jopa nähdä kauriita puutarhassa syömässä omenoita.

Lähde saaristoon seikkailulle, joko polkupyörällä, autolla tai bussilla, Solvillan sijaitsee sopivasti Saariston rengastien kupeessa. Solvillan on lyhyen matkan päässä Nauvo-Korppoo lauttarannasta, Galtbyn satamasta (lautat Norskataan, Houtskariin, Ahvenanmaalle) ja Korppoon keskustasta, josta löydät erinomaisia ravintoloita missä syödä, hyvin varustellun ruokakaupan, muita kauppoja sekä kauniin kivikirkon ja paljon muuta.

Jos olet suunnitellut matkaa saaristoon, tule Korppooseen ja majoittaudu mukavasti Solvillanissa.

Majatalomme

Talo on rakennettu vuonna 1966. Brita ja Åke rakensivat talon, muuttaessaan Kökarista Åken kotisaarelle Korppooseen, jotta lasten koulunkäynti olisi helpompaa. Samalla Åke sai pestin lauttakuskina. Taloon tehtiin laajennus vuonna 1988, jolloin taloon lisättiin uusi olohuone sekä kylpyhuone ja sauna.

Ostimme talon Britalta syyskuussa 2020 ja aloimme remontoimaan taloa heti majataloksi. Saimme Solvillanin avattua heinäkuun puolessa välissä 2021. Majatalon sisustuksessa olevat huonekalut ja tavarat olemme löytäneet kirpputoreilta, talon tyhjennysmyynneistä ja netistä. Osa tavaroista on ollut meillä itsellä ja osan olemme myös saaneet ystäviltä ja tutuilta. Majatalon sisustus tulee muuttumaan sen mukaan mitä aarteita tulemme jatkossa kirppareilta ym. löytämään!

Ota meihin yhteyttä

Contact Form
Korppoontie 231, 21710 Korppoo
Miten saavut Solvillaniin
1,5 km Galtbystä
(Houtskari, Norskata, Ahvenanmaa)
6 km Pärnäisistä
(Nauvo)
900 m rengastieltä
2,5 km Korppoon keskustasta
Webpage by Ubuntu Productions Korpo
Tietosuojaseloste